Contacteer G & D Solutions voor al uw parket, laminaat en vinyl vloeren. Ook verhuur van schuurmachines.

G&D Solutions: parket, laminaat en vinyl van topkwaliteit, op maat van uw interieur

Perfect gevloerd (maar niet door onze prijs)

Wilt u ook genieten van een charmante parketvloer in de woonkamer? Of zoekt u een handige, onderhoudsvriendelijke vinyl voor uw keuken of badkamer? Kom dan zeker langs bij G&D Solutions in Antwerpen (Wijnegem).

 

Bij ons vindt u een prachtig assortiment aan:

  • parketvloeren
  • laminaat
  • vinyl
  • plinten

 

Welke stijl u ook verkiest, de toonzaal van G&D Solutions herbergt ongetwijfeld de stijlvolle vloer die u zoekt – tegen eerlijke prijzen.

Professioneel advies

Een parketvloer en laminaatvloer vereisen een specifiek onderhoud. Onze adviseurs staan u met raad en daad bij tijdens uw bezoek. Ontdek welke houtsoort het mooist bij uw interieur past. Uit welke kleurenwaaier u vinyl kunt kiezen. Of hoe u die laminaat vlekkeloos plaatst. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een helder antwoord op elke vraag.

 

Het resultaat: uw wandelt met de parketvloer, laminaatvloer of vinylvloer naar buiten die perfect bij uw stijl en smaak past. Of beter nog: wij zorgen voor het transport van uw bestelling en leveren uw favoriete vloer bij u thuis.

Zelf aan de slag

Wilt u uw houten vloer renoveren? G&D Solutions is eveneens uw specialist in de verhuur van schuurmachines en de verkoop van onderhoudsproducten.

 

Onze krachtige apparaten garanderen u een topresultaat voor de renovatie van uw vloer. En dankzij ons advies gaat u in geen tijd aan de slag met de machine die u nodig hebt.

 

Ook voor de (na)behandeling van uw houten vloer bent u bij G&D Solutions aan het juiste adres. Ons uitgebreide gamma aan onderhoudsproducten blinkt uit in kwaliteit en biedt uw vloer de voedende onderhoudsbeurt die hij verdient.

 

Hebt u vragen of wilt u ons assortiment ontdekken? Kom langs in onze showroom!